Om Sten Elten

Jeg hedder Sten Elten, er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium i 1991 med diplomeksamen i Slagtøj. Mine nuværende gøremål består af at spille med diverse bands/orkestre og musical opsætninger. Derudover underviser jeg på Esbjerg kulturskole og Varde musikskole.

Ved siden af de ting er der også blevet tid til at arbejde med mit såkaldte hjerte barn, nemlig at skrive mit eget musik som også tit er en speciel ting.

Jeg har  spillet i mange mere eller mindre sammenhænge lige fra symfoni/ opera, med Sjælland, Sønderborg, Radio og Århus Symfoniorkestre og Esbjerg Ensemble. Thomas Kjellerup, John Schmidt, og Jazz med bla. Jesper Thilo, Finn Ziegler, Ole Kock Hansen, Four Brothers og mange andre.

Det er også blevet til en del musicals, bland andet: Le miserable, Spillemand på en tagryg, Annie get you gun,Sommer i Tyrol, Evita, Skønheden og udyret, og jeg har spillet til revy med Bla. Arne Lundemann,Thomas Eje, Betty Glosted, Dario Campeotto med flere.

I øjeblikket spiller jeg med med John Schmidt, Schmidt & Co og BackBoneBeat plus diverse andre bands. Og selvfølgeligt mit eget Sten Elten’s Picture Image.

single-image