Få koncerten hjem i stuen

Kunne du tænke dig at være vært for en koncert i din egen stue? Og invitere venner og nabo til en fælles intim og unik koncertoplevelse i et musikalsk frikvarter.

En anderledes koncertoplevelse
Sten Elten tager sit projekt ”Picture Image” med ind i din dagligstue, hvor han fremfører sine instrumentalnumre. Musikken eller stilarten ligger et sted i ingenmandsland. Der er ikke bevist tænkt på en bestemt stilart, men mere at lade følelserne og stemningen bestemme. Projektets titel tager udgangspunkt i, at musikken er “lytte musik”, som er billedligt og til tider mediterende.

Et musikalsk frirum
Sten Elten er uddannet perkussionist og trommeslager fra Sydvestjysk Musikkonservatorium, og har gennem årene spillet med et utal af kunstneren og bands, og ikke mindst genre. Picture Image er hans musikalske frirum, hvor alt er tilladt.

”Vi mangler frirum i vores liv – små oaser, hvor vi kan slå os ned og lade op. Fri for TV, computere og mobiltelefoner, hvor vi kan være tilstede uden forstyrrelser, og have tid og overskud til at være nærværende. En Picture Image-koncert skal være et frirum for deltagerne, som på en gang udfordrer og behager de tilhørerende.”

Om hjemmekoncerter

Hjemmekoncerter er blevet mere og mere udbredt, og det er der en god grund til. Her kan der skabes en intim og nærværende oplevelse, og man mødes med venner og naboer på en ny måde.  Det er en musikalskoplevelse med masser af vitaminer.

Hvordan foregår det?
Værten lægger hus til, og står eventuelt for et glas til gæsterne undervejs. Deltagerne betaler så hver i sær et mindre beløb til honorar til den optrædende. Jo flere man er, jo billigere bliver det.

Efter koncerten er der altid lejlighed til, at tage en snak med Sten om hans Picture Image-projekt og musik i øvrigt.

Koncertens varighed: 1 time

Pris: 1.200 kr.

Transport: Gratis transport indenfor en radius af 100 km fra Varde.

Øvrige steder efter aftale.

Booking:
E: stenelten@gmail.com

T: 40 91 55 57